Lottas Hud & Hår Kosmetika

Välkommen till mig på min lilla blogg den här dagen. Satt och funderade på vad det här inlägget skulle handla om och så kom jag på att jag borde skriva om något som jag inte berättat om förut, nämligen massage. Jag tycker mycket om att bo i Kiruna, det är en så vacker natur och jag ger mig ofta ut för att beskåda naturens rikedomar, gärna på skidor. Ibland får jag träningsvärk och går då på massage i Kiruna på ett företag som heter Lottas Hud & Hår Kosmetika

Innan jag flyttade till Kiruna hade jag gått till några andra företag för att för att massage men jag var inte riktigt nöjd. Jag har märkt att det är flera än jag som haft samma problem. Det är viktigt att den som ger massage vet vad den gör, så att alla kan få hjälp utifrån sina önskemål, förutsättningar och behov. På Lottas Hud & Hår Kosmetika finns kompetensen i att ge massage och eftersom jag vänt mig till lite olika företag och har att jämföra med tycker jag att den massage jag har fått på Lottas Hud & Hår Kosmetika nog är den bästa massagen jag varit med om. Det är prisvärd massage, lägre priser än där jag varit tidigare, men det innebär inte att det på något sätt står relation till kvaliteten vilket ni som har varit där säkert håller med mig om. Ni som ännu inte varit på Lottas Hud & Hår Kosmetika borde faktiskt ta er dit, sedan får ni gärna berätta om era upplevelser och hur ni tyckte det var för det vill både jag och säkerligen alla läsare få veta, det går fint att skriva några ord under kommentarerna.